Властите в Ню Йорк издадоха предупреждение във връзка с приближаването

...
Властите в Ню Йорк издадоха предупреждение във връзка с приближаването
Коментари Харесай

Предупреждение в Ню Йорк заради буря, превръща се в ураган

Властите в Ню Йорк издадоха предизвестие по отношение на приближаването на източното крайбрежие на Съединените щати на тропическата стихия " Исаак ", която се образува в Атлантическия океан, заяви в Twitter ръководителят на ръководството на изключителните обстановки в града Даян Крисуел.
" Предупреждението поради " Исаак " влиза в действие в Ню Йорк и важи до второ разпореждане. Отделът за ръководство на изключителни обстановки подхваща ограничения за отбрана от наводнения и сега разпределя наличните запаси ", сподели Крисуел, съгласно БГНЕС.
Силните ветрове, дъждове и наводнения се предвиждат в най-големия американски метрополис във вторник вечерта. Част от крайбрежния бул. в Манхатън се укрепва с чували, цялостни с пясък. Това е единственото място в Ню Йорк, което изисква спомагателна отбрана от стихии, обясниха от организацията.
Според Националния център за наблюдаване на ураганите в Съединени американски щати, " Исаак " ще се ускори до вихър през тази нощ и ще стигне до крайбрежията на Южна Каролина. В крайбрежните региони се чакат мощни ветрове, значителни дъждове, има заплаха от наводнения. Скоростта напразно в границите на тропическата стихия Исаак, която се намира на 100 км югоизточно от Чарлстън, Южна Каролина, е към 31,2 м / с. Той се движи на североизток със скорост 7,1 м / сек.
Сезонът на ураганите нормално продължава шест месеца в Атлантическия океан, от началото на юни до края на ноември. Атмосферното събитие е класифицирано като тропическа стихия и получава лично име, в случай че скоростта напразно в него доближи към 17,5 м/с. Когато скоростта напразно е 33 м/с или повече, бурята се трансформира в вихър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР