Властите в Нигерия блокираха достъпа до някои от най-големите борси

...
Властите в Нигерия блокираха достъпа до някои от най-големите борси
Коментари Харесай

Нигерия блокира достъпа до крипто борси в опит да ограничи спада на валутата

Властите в Нигерия блокираха достъпа до някои от най-големите тържища за криптовалути в света, до момента в който държавното управление се пробва да овладее валутните спекулации, до момента в който найрата пада до рекордно ниски равнища.

Нигерийската комисия по връзките (NCC), телекомуникационният регулатор, късно в сряда подреди на телекомуникационните компании да лимитират достъпа на потребителите до уебсайтовете на компании като Binance, Coinbase и Kraken, съгласно хора, осведомени с въпроса. В четвъртък потребителите имаха единствено периодически достъп до някои уеб сайтове.

Контролите означават противоположен завой на криптовалутите в Нигерия, което държавното управление на президента Бола Тинубу разглеждаше като част от широкообхватните си удобни за пазара промени, предопределени да привлекат задгранични вложения в затруднената й стопанска система.

Реформите включваха блян за контролиране на цифровите активи, където токени като биткойн и tether се преглеждат от някои като противник на обичайните активи. Правителст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР