Властите в Малта направиха обратен завой и се отказаха от

...
Властите в Малта направиха обратен завой и се отказаха от
Коментари Харесай

Малта няма да си иска зъба на древна акула, подарен на принц Джордж

Властите в Малта направиха противоположен завой и се отхвърлиха от желанието си да върнат в страната подарения зъб на мегалодон на дребния английски принц Джордж от естествоизпитателя Дейвид Атънбъро, съобщи Асошиейтед прес.

Министърът на културата Хосе Валета промени решението си, откакто провокира всеобщо отвращение като разгласи, че ще бъде пожелан назад подаръкът, изработен на 7-годишния максимален наследник на и брачната половинка му Катрин, съобщи Българска телеграфна агенция.

Говорител на министъра заяви, че процедурата /по връщането/ е прекъсната и няма да бъде продължена. Попитан за гафа, малтийският министър председател Робърт Абела посочи, че "трябва да се заобикаля основаването на ненужни полемики ".

Сред критиците на проекта фигурираше и името на сина на убитата журналистка Дафне Каруана Галиция, Матю. Той написа в Туитър - "Един зъб на мегалодон коства 40 $ в Ибей. А корупцията в нашата страна ни струваше милиарди. По добре е държавното управление да приоризира по-важните неща ".

A post shared by (@kensingtonroyal) on Sep 26, 2020 at 2:30pm PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР