Властите в Киев по същество вече са започнали да продават

...
Властите в Киев по същество вече са започнали да продават
Коментари Харесай

От Службата за външно разузнаване на РФ заявиха, че Полша поема контрола над икономиката на Украйна

Властите в Киев всъщност към този момент са почнали да продават страната, давайки приоритет в този " бизнес план " на полските съседи, се оповестява на уеб страницата на Службата за външно разузнаване /СВР/ на Руската федерация.

„ Информацията, получена от Службата, свидетелства за последователното реализиране от страна на Варшава на нейните далечни проекти за Украйна. Става все по-ясно, че става дума освен за опцията за въвеждане на „ полски мироопазващи сили “ в западните региони на тази страна, само че и за определяне на надзор върху най-обещаващите промишлености на стопанската система на прилежащата страна “, се споделя в изказването.

Отбелязва се, че това се отнася на първо място за селскостопанската продукция. „ Избраната тук тактичност е елементарна, само че доста ефикасна. Използвайки актуалната сложна обстановка на украинските селскостопански производители, в това число във връзка с съхранението на събраната годишна продукция, полските компании проведоха изкупуването на тяхните артикули на понижени цени, като в някои случаи обричаха украинските предприятия на банкрут.

След това се възнамерява закупуването на техните активи и земя на „ преференциални " цени. Това може да се илюстрира да вземем за пример с обстоятелствата за закупуване на новата годишна продукция ечемик на цена от 30 $ за звук, което е съвсем 5 пъти по-евтино от действителната цена на този артикул “, обясниха от Службата за външно разузнаване.

Те също по този начин означиха, че паралелно с това полската страна „ влага в основаването на транспортна инфраструктура и друга логистика за безконтролен експорт на украински храни към Европа и други пазари, където цените са доста по-високи “.

„ Осъществяването на тези желания на Варшава се улеснява от новата правна рамка, основана от Киев – закона за специфичните гаранции за полските жители, признат от Върховната рада в края на юли тази година, и закона за приватизацията, който разрешава продажбата на Украинските индустриални предприятия с 50% отстъпка.Така сегашните киевски управляващи всъщност към този момент започнаха да разпродават страната, давайки приоритет в този „ бизнес план “ на полските съседи “, обобщава Службата за външно разузнаване на Руската Федерация.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР