Властите в Женева ще изплатят компенсации на предприятията, които са

...
Властите в Женева ще изплатят компенсации на предприятията, които са
Коментари Харесай

Компенсират компаниите, затворили по време на срещата Байдън – Путин

Властите в Женева ще изплатят обезщетения на предприятията, които са били принудени да затворят по време на. Съобщението за това е оповестено през днешния ден на уеб страницата на Държавния съвет - държавното управление на кантона, предава ТАСС.

„ Държавният съвет одобри разпореждане за компенсиране на предприятията, ситуирани в зоната за сигурност, които бяха принудени да затворят поради срещата на върха Русия – Съединени американски щати, в сходство с разпореждане от 9 юни 2021 година С днешната заповед се дефинират размера и изискванията за изплащането на еднократните обезщетения ”, се споделя в известието.
 Байдън-Путин: Танго или брейк-данс във вила „ Ла Гранж ”? Байдън-Путин: Танго или брейк-данс във вила „ Ла Гранж ”?
Първата среща на Владимир Путин с Джо Байдън ще се състои в сряда. Разговорите сред президентите ще се състоят след следващото изострян...

Във връзка с провеждащата се през днешния ден в Женева среща сред Владимир Путин и Джо Байдън управляващите в града дефинираха зона за сигурност, в която работи специфичен режим за надзор. В нея влизат пешеходните алеи към Женевското езеро и акваторията сред тях, както и парковете Ла Гранж и О Вив. Достъпът до зоната за сигурност се позволява или със специфичен пропуск, или на съображение на документ, потвърждаващ, че притежателят му живее в съответния квартал.

След началото на срещата сред двамата водачи и протоколните фотоси, диалозите сред тях продължиха при закрити врата. Заедно с тях в библиотеката на вила Ла Гранж са външните министри на Съединени американски щати и на Русия и дружно с преводачите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР