Властите в Италия може да позволят на гражданите да преустановят

...
Властите в Италия може да позволят на гражданите да преустановят
Коментари Харесай

Коронавирусът може да отложи плащанията на ипотеки и данъци в Италия

Властите в Италия може да разрешат на жителите да преустановят заплащането на ипотеките и някои данъчни заплащания, с цел да се оправят с икономическия потрес от новия ковид , съобщи заместник-министърът на стопанската система, съобщи БГНЕС.
Мерките за подкрепяне на фамилията ще бъдат включени в държавно разпореждане, което ще бъде оповестено в сряда след съвещание на кабинета, сподели Лаура Кастели в изказване.
" Мерките ще се ползват за цяла Италия ", сподели Кастели.
Те биха могли да включват " прекъсване на изплащането на (удържани от заплати) вноски ", с цел да се помогне на фамилиите по време на икономическия спад, сподели тя.
" Притесняваме се от това и заради тази причина настояхме банковата система да даде допустимо най-вече (за) прекъсване на заплащанията по ипотеките. Ще видите детайлностите в идващите няколко часа. ", сподели тя.
На 10 март Италия вкара ограничавания за пътешестване и възбрана за обществени събирания, с цел да помогне в битката против разпространяването на болест, от която в средиземноморската страна единствено за две седмици починаха 463 души.
ОЩЕ: Българска академия на науките показа нововъведения за битка с ковид пред Министерския съвет
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР