Властите в испанската столица са заловили тази сутрин на една

...
Властите в испанската столица са заловили тази сутрин на една
Коментари Харесай

В Мадрид заловиха ``хищник``, заснел интимните части на над 500 жени

Властите в испанската столица са заловили тази заран на една от станциите в Мадридското метро 53-годишен мъж от Колумбия, който в продължение на повече от година е заснемал и разгласил видеа с интимните елементи на над 500 дами и девойки (сред тях и непълнолетни).

По данни на полицията арестуваният, избран като ''хищник'' в областта на разпространяване на нецензурен материали, е пътувал с раница с джобове, в които поставял телефона си с камерата нагоре под подобен ъгъл, че да може да снима всичко под полите и роклите на дамите. До момента на залавянето си мъжът е направил общо 283 видеа, които разпространявал в един от уеб страниците си, наблюдаван от милиони консуматори.

Дотук откритите жертви на сластния фотограф са 555. Основните места, на които е работил, са били най-вече такива, обитаеми с доста хора – столичното метро, жп гари, летища, пазари и молове, осведоми ''La Vanguardia''.

От дома на задържания са били конфискувани голям брой дискове и персоналният му преносим компютър, в които се съхранявали стотиците му видеа. Според проверяващите мъжът е почнал да работи през м. юли 2018 година

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР