Властите в Испания не се съобразяват особено с големите имена.

...
Властите в Испания не се съобразяват особено с големите имена.
Коментари Харесай

Митничари взеха на абордаж яхтата на Роналдо

Властите в Испания не се преценяват изключително с огромните имена. Разбра го Роналдо, който още не е завършил проблемите с данъчните.

Този път асът на Реал беше смутен от митническите служби.  Почивката на португалеца на остров Форментера в Средиземно море беше развалена, разкрива Hola.

Въоръжени сътрудници на митническата работа в Испания направиха щателна инспекция на яхтата, която носителят на “Златната топка ” е наел за ваканцията си. Не стана ясно дали са работили по сигнал, или става въпрос за рутинна акция.

Униформените взеха на абордаж яхтата, тъкмо откакто Кристиано и неговите приятели се бяха върнали от обяд на брега. По време на претърсването на плавателния съд бяха още приятелката на футболиста Джорджиана, майка му Долорес, двете му сестри и други техни близки.

Всичко беше записано на камера от митничарите. Самият Роналдо не се тормози. Той даже не си замени думи с управляващите. Час и половина лиши на чиновниците да си свършат работата, след което те дадоха някакъв документ на приятеля на Кристиано, здрависаха се с него и си потеглиха.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР