Властите в Хърватия свалят от утре редица ограничения на фона

...
Властите в Хърватия свалят от утре редица ограничения на фона
Коментари Харесай

Хърватия сваля част от ограниченията от 12 юни

Властите в Хърватия смъкват от на следващия ден редица ограничавания на фона на усъвършенстваната епидемиологична обстановка в страната.
От 12 юни ще може да се организират конференции и конгреси, а заведенията ще имат право да удължат работното си време, заяви през днешния ден националната осведомителна организация HINA, базирайки се на изказване на Националния щаб по гражданска отбрана.
 СЗО регистрира спад на заболеваемостта от COVID-19 в Европа СЗО регистрира спад на заболеваемостта от COVID-19 в Европа
От Световната здравна организация смятат, че през идващите месеци анулацията на ограничаващите ограничения и нарасналата подвижност може...
От 12 юни заведенията за публично хранене, пекарните, казината и ще имат право да работят до среднощ. Разрешават се тренировките в учебните салони, а конференции и конгреси ще може да бъдат провеждани при съблюдаване на всички епидемиологични рекомендации, оповестява организацията.
Разхлабването на ограниченията за заведенията ще засегне главно заведенията за хранене. В кафенетата и питейните заведения, в които се оферират единствено питиета, не престават да работят рестриктивните мерки, които разрешават клиентите да бъдат обслужвани само на терасите.
Поредни стадий на разхлабване на ограниченията ще разреши на жителите на държавите-членки на Европейски Съюз от 12 юни да влизат свободно в страната, без да е належащо да остават 14 дни под карантина. Условието за това е да са им сложени и двете дози коронавирусна ваксина.
При не престават да работят старите ограничавания, които разрешават наличието на не повече от 100 индивида на едно място.
 Кафенета, заведения за хранене и музеи отварят в Дания, само че при избрани условия Кафенета, заведения за хранене и музеи отварят в Дания, само че при избрани условия
С отварянето на кафенетата, заведенията за хранене и музеите Копенхаген се приближава до предходния си естествен тип след следващото разхлабване на к...
Това е значимо да се има поради, изключително в навечерието на Европейското състезание по футбол и при започване на туристическия сезон, акцентира ръководителят на Националния щаб за гражданска отбрана.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР