Властите в Германия продължават да смятат за икономически проект и

...
Властите в Германия продължават да смятат за икономически проект и
Коментари Харесай

Берлин: „Северен поток-2” е икономически проект

Властите в Германия не престават да считат за стопански план и не одобряват екстериториалните искания на Съединени американски щати. Това съобщи по време на днешния брифинг представителят на държавното управление Улрике Демер.
Отношението на Берлин към строителството на газопровода не се е трансформирало. Няма смяна и в позицията във връзка с екстериториалните, които Германия възприема като несъответстващи на интернационалното право, заяви ТАСС.
На 1 януари в Съединени американски щати влязоха в действие измененията в бюджета за защита, който включва разширени наказания по повод строителството на газопроводите „ Северен поток – 2 ” и.
 Руско издание: Да построим Северен поток 2 не значи да го използваме Руско издание: Да построим " Северен поток 2 " не значи да го използваме
Да бъде издигнат " Северен поток 2 " не значи, че ще бъде пуснат и употребен, написа съветското издание svpressa.ru в собствен материал. Участ...
Компанията Nord Stream 2 AG завърши работата по построяването на 2,6 км водопровод в изключителната икономическа зона на Германия. Очаква се доникъде на януари да стартира полагането на тръби по двете успоредни трасета на газопровода в изключителната икономическа зона на Дания.
До момента са приключени 94 % от строителството на тръбопровода. Работата се забави поради отхвърли на швейцарската компания „ Allseas ” да взе участие в него поради опасения от наказания от страна на Съединени американски щати.
По-рано стана известно, че министър председателят на провинция Макленбург – Предна Померания Мануел Швезиг възнамерява основаването на специфична фондация за отбрана на климата в опит да заобиколи наложените от Съединени американски щати наказания против газопровода. „ Билд ” заяви, че фондацията ще разреши „ Северен поток-2 ” да бъде систематизиран като „ един от най-важните детайли за отбрана на околната среда ”, което би трябвало автоматизирано да го изведе от зоната на глобите. Освен това тази конструкция може да послужи и за сполучливото довеждане докрай на плана.
За задачата фондацията възнамерява да сътвори профилирана икономическа конструкция, чиито артикули и услуги ще бъдат ориентирани извънредно към завършването на строителството на „ Северен поток – 2 ”. По този метод компаниите, застрашени да попаднат под ударите на глобите, ще си взаимодействат с съветската страна чрез икономическите принадлежности на фондацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР