Властите в Чикаго откриха изчезналия в средата на декември 2021-а

...
Властите в Чикаго откриха изчезналия в средата на декември 2021-а
Коментари Харесай

Намериха обесен Петко, изчезнал в Чикаго през декември

Властите в Чикаго откриха изчезналия в средата на декември 2021-а Петко Янков. 27-годишният българин беше в неопределеност от 16 декември 2021 година, когато майка му открива в жилището, в който живеят, персоналните му движимости и телефон на масата в кухнята, предава.

Тялото на младия мъж е намерено в понеделник вечерта - съвсем три месеца след неговото изгубване. Изглежда, че Петко самичък е поставил завършек на живота си като се е обесил.

Търсенето на Петко продължи с дни в парка Catherine Chevalier Woods, в който допускат, че младежът е отишъл, откакто е излязъл от тях.

Последно 27-годишният Петко е забелязан от майка му сутринта, когато тя тръгнала за работа от жилището им, който е на метри от парка. Когато се връща следобяд, синът й го няма.

" Тя се връща от работа и вижда, че вратата е заключена единствено с едната брава и се усъмнява. През това време му звъни по телефона, той не дава отговор. Като влиза в жилището, намира телефона на масата, търси го из жилището - няма го. Почва да преглежда другите неща, оставени са всичките му документи - персонална карта, шофьорска брошура, кредитни карти, всичко, което носил в портфейла си ", описа бащата Неделчо Янков.

Родителите подозират, че той се е заключил и решил да отиде в близкия парк, който познавал добре.

" Той пристигна на 9 годинки, съвсем всеки ден ходихме в парка - да се разхождаме, играем футбол, на лов на риба ", споделя още Неделчо Янков. Момчето живеело с майка му в жилището, който е на няколко метра от парка.

Петко Янков, както и родителите му, са родом от Стара Загора. Семейството идва в Чикаго през 2003 година.

Дни преди изгубването си Петко сполучливо е приключил бакалавърската си степен по кинезиология - компетентност, която съчетава кинезетерапия и диетология, в Университета Илинойс в Чикаго.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР