Властите в България проиграха и проспаха природните ни предпоставки да

...
Властите в България проиграха и проспаха природните ни предпоставки да
Коментари Харесай

Проф. Цветозар Томов: Незабавна оставка!

Властите в България проиграха и проспаха естествените ни предпоставки да се оправят добре с пандемията. Когато зимата влезе в правата си, ще бъдем втрещени от гротескните подиуми на зъзнещи и заболели хора пред фургоните пред лечебните заведения. Това написа в ядосан коментар социологът проф. Цветозар Томов тази заран.

Според него управляващите не се канят да вземат съответни ограничения, " дори мисля, че нямат никаква визия какви могат да бъдат тези ограничения ".

Истинските виновници за очертаващата се доста тежка обстановка са тези, които в последно време ежедневно бълват недомислени, половинчати, истерични и безотговорни решения, откакто месеци наред не вършеха безусловно нищо. Време е да се разгневим същински против който би трябвало - добавя проф. Томов.

Ще продължат да ни внушават, че обстановката у нас е сходна на тази в цяла Европа. В страна, където се вършат три пъти по-малко проби и има три пъти по-висока смъртност в сравнение с приблизително в Европа, всеки опит на някой управник да прави сходни внушения следва да завършва с незабавна оставка - упорства той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР