Властите в Австралия предлагат награда от 1 милион австралийски долара

...
Властите в Австралия предлагат награда от 1 милион австралийски долара
Коментари Харесай

Изчезна 4-годишно момиче в Австралия, дават $ 750 000 за информация

Властите в Австралия оферират премия от 1 милион австралийски $ (750 000 долара) за информация за местонахождението на 4-годишно момиче , за което се притесняват, че може да е било отвлечено от далечен къмпинг .

За последно Клио Смит била забелязана да спи в палатката на фамилията си в крайбрежния лагер Куоба Блоухолс в Западна Австралия рано в събота сутринта.

Майка й споделя, че е разкрила палатката отворена по-късно сутринта и момичето е изчезнало дружно със спалния си чувал .

Екипи търсят по въздух и море .

„ Някой в нашата общественост знае какво се е случило с Клио “, сподели комисарят на полицията в Западна Австралия Кол Бланч на конференция в четвъртък.

" Някой има знанията, които могат да оказват помощ - и в този момент има милион аргументи, заради които би трябвало да се изявите ", сподели той.

Бланш сподели, че полицията " преследва следи " въз основа на информация, която към този момент е получила.

Разследващите споделиха, че се тормозят, че Клио може да не е напуснала региона сама , тъй като ципът на палатката е бил отворен до по-висока точка, в сравнение с тя би могла да доближи .

„ Надяваме се, че ще намерим Клио жива, само че изпитваме съществени опасения за нейната сигурност “, сподели детектив Род Уайлд.

" Като се има поради информацията, която в този момент събрахме от местопроизшествието, фактът, че търсенето е траяло за този интервал от време... това ни кара да имаме вяра, че тя е била взета от палатката ".

Майката на Клио, Ели Смит, по-рано разказа по какъв начин последните няколко дни са били " ужасяващи ". „ Наистина не сме спали “ , сподели тя на прочувствена конференция.

" Всички ни питат от какво имаме потребност и всичко, от което се нуждаем, е нашето малко момиченце вкъщи... Най -лошото е, че не можем да създадем нищо повече . Това е отвън нашите благоприятни условия, тъй че се усещаме безнадеждни и отвън надзор ".

Семейството на Клио пътува до отдалеченото място, на към 900 км северно от Пърт, през уикенда за къмпинг.

Мястото Куоба Блоухолс в Маклеод е локална атракция на Кораловото крайбрежие на щата - известно със своите ветровити океански пейзажи, морски пещери и лагуни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР