Властите в Аржентина позволиха на Рафаел Ди Сео, един от

...
Властите в Аржентина позволиха на Рафаел Ди Сео, един от
Коментари Харесай

Разрешиха на знаков ултрас на Бока да пътува за Испания

Властите в Аржентина разрешиха на Рафаел Ди Сео, един от водачите на агитката на Бока Хуниорс, да пътува за Мадрид за неделното издание на “Суперкласико” против Ривър Плейт. Знаковият ултрас имаше възбрана да напуща страната поради не едно или две нарушавания на на закона, само че в този момент е получил зелена светлина да лети за испанската столица.

Ди Сео обаче е един от 3500 почитатели на Бока, които имат възбрана да посещават спортни събития в Аржентина, а съгласно локалните медии той няма да бъде позволен и на “Сантиаго Бернабеу” в неделя, тъй като наказването е годно и в Испания.

“Всички почитатели, които имат забрани, няма да могат да влязат и на “Бернабеу”, потвърдиха от службите за сигурност в Аржентина. Интересното в тази ситуация е, че през лятото Ди Сео присъстваше на мач на Бока в Испания - за трофея “Жоан Гампер” против Барселона на “Камп Ноу”.

Ayer se dio otro suceso vergonzoso en nuestro país. El micro de Boca fue custodiado por Rafael Di Zeo, Mauro Martín y el resto de la Barra Brava de Boca. ASÍ NO pic.twitter.com/0EhbEd2N1r
— Visión Fútbol (@visionfutbolok) December 5, 2018
56-годишният Рафа е водач на групировката " Барбабрава ", позната още като " Ла Досе " (б.р. - дванадесетия състезател на Бока).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР