Властите в Амстердам ще забранят на туристите да се вторачват

...
Властите в Амстердам ще забранят на туристите да се вторачват
Коментари Харесай

Забраняват на туристите да се вторачват в платените момичета в квартала на червените фенери в Амстердам

Властите в Амстердам ще забранят на туристите да се вторачват в платените девойки при обиколки на квартала на алените фенери, оповестява „ Трип адвайзър ".

Новите ограничения, които подхващат управляващите в грда ще влязат в действие от април. Туристите би трябвало да бъдат предупреждавани за тях от гидовете си при проведени визити. За самите екскурзоводи също са планувани наказания, в случай че не наблюдават за уважителното отношение от страна на посетителите на квартала, които би трябвало на всичкото от горната страна и да стоят с тил към жриците на любовта.

Налагат се ограничавания и откъм броя на проведените групи - от 5 до 20 души, и времето, в което могат да се разходят из квартала - до 23 часа. Освен това туристите нямат право да снимат дамите, да подвигат звук, както и да използват алкохол и наркотични субстанции.

За гидовете, чиито подопечни не съблюдават разпоредбите са планувани санкции от 190 и 950 евро, а в случай че нарушаванията се натрупат, могат и да изгубят разрешителното си.

Не излиза наяве обаче какво става, в случай че туристите желаят да се възползват от услугите на дамите в кабинките в емблематичния квартал.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР