Властите в американския Среден Запад разследват смъртта на мъж, открит

...
Властите в американския Среден Запад разследват смъртта на мъж, открит
Коментари Харесай

Полярният вихър взе още една жертва в САЩ

Властите в американския Среден Запад проверяват гибелта на мъж, открит заледен в задния си двор в предградие на Милуоки, щата Уисконсин, съобщи Асошиейтед прес.

Медицински лица са посетили през вчерашния ден къщата в Кюдахи. Същия ден температурите спаднаха до рекордно ниски равнища в няколко градове на Средния Запад.

Най-малко 16 души са починали до момента в Съединени американски щати вследствие на извънредно студеното време, което продължава да държи огромна част от Средния запад в смразяваща прегръдка, показва АП.

Мразовитите условия стартират да се смекчават, а до няколко дни в района се чака трагично повишение на температурите с 27 градуса по Целзий.

Ниските температури провокираха повреди по водопроводната мрежа в няколко обекта в Мичиган, в това число постройката на съда в Детройт и университетска библиотека.

Съдебната постройка беше затворена през днешния ден поради наводняване, провокирано от спукана тръба. Аварийна група ще работи през почивните дни, с цел да може в понеделник съдът да отвори порти.

В предградие на Детройт библиотека Кресдж към "Окланд юнивърсити " също беше затворена през днешния ден поради наводняване.

В горната част на полуострова, на който е ситуиран щатът Мичиган, жителите на град Есканаба още веднъж може да употребяват водата от крановете след възбрана, предшествана от повреда.

Подобни проблеми се чакат до момента в който снегът бързо се топи. Остава в действие предизвестие за наводнения по продължение на река Мускигън в западен Мичиган поради ледени блокове по повърхността й.

Мнозина от хората, които тази седмица пътуваха за работа облечени като полярни откриватели, ще могат да преминат скоро към по-леко облекло, показва АП.

Прогнозите са за внезапно стопляне през идващите няколко дни, като температурите ще се покачат с 27 градуса по Целзий. Според специалисти, това е невиждано и може да сътвори проблеми, също свързани с повреди по водопроводните тръби, преливащи реки и изронени пътища.

В Рокфърд, щата Илинойс през вчерашния ден температурите бяха минус 35 градуса по Целзий, само че в понеделник ще са към този момент плюс 10 градуса по Целзий.

В други до неотдавна замръзнали региони температурите се чака да се покачат до 13 градуса по Целзий или повече.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР