Властите усилено издирваха в понеделник избягал леопард в северната част

...
Властите усилено издирваха в понеделник избягал леопард в северната част
Коментари Харесай

Паника в китайски град - няколко леопарда избягаха от зоопарк

Властите интензивно издирваха в понеделник избягал леопард в северната част на Китай , откакто той потърси свободата с още двама свои събратя, измъкнали се от зоопарк, предават Агенция Франс Прес и АП.

Жителите на град Ханджоу, ситуиран на към 160 километра югозападно от Шанхай, още в четвъртък се сблъскаха с един от избягалите хищници. Те си помислиха, че животното е избягало от близкия зоопарк. Управата на зоологическата градина в Ханджоу в началото отхвърли да им липсват животни. Но в събота оповестиха за краткотрайно затваряне на парка по " съображения за сигурност ", съобщи Българска телеграфна агенция. 

Новината се популяризира стремително в обществените мрежи. Едва по-късно, в събота, управлението на зоопарка призна, че един от леопарди те им е избягал и сервира извиненията си, че не е съобщила за случая по-рано, с цел да " не всява суматоха ".

Местните управляващи оповестиха за арестуването на петима чиновници, измежду които и отговорникът за зоопарка и за възбуждането на разследване по въпроса.

Според китайските медии леопарди те-бегълци са три млади животни. Две от тях са били хванати през уикенда, само че третото било към момента на независимост.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР