Властите смятат, че извършителите са били поне двама. Жените са

...
Властите смятат, че извършителите са били поне двама. Жените са
Коментари Харесай

Изтръпнахме! Брутално Тройно Убийство! Откриха Три Мъртви Жени Край Река Марица! Гледката Е Страшна, Клали Са Ги

Властите считат, че причинителите са били най-малко двама. Жените са били убити с нож боен пример, употребен също по този начин и от водолазите. Оръжието на закононарушението е било намерено до тялото на една от дамите и е било обещано за проучване в лаборатория. Според първичния съдебномедицински обзор трите дами имат дълбоки смъртоносни рани с нож в региона на врата и гърдите.

Ръцете и краката на две от трите дами са били вързани с въжета, които са открити на няколко метра от първата жена. За нея се счита, че е била преследвана от причинителите, тъй като има пет рани от нож в гърба.

Едната жена е на възраст сред 25 и 30 години, втората - на към 20-25, а за третата не е изключено и да е малолетна.

" Искали са да изпратят обръщение, по тази причина са ги умъртвили по този метод ", са декларирали полицейски източници пред " Елефтерос типос ". Полицията изследва сюжета дамите да са били убити за наставление на останалите, тъй като не са спазили изискванията на някаква договорка с трафикантите. Друга, по-малко евентуална опция, е причинителите да са джихадисти, тъй като почеркът на убийството наподобява на сходни, осъществявани от Ислямска страна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР