Властите съобщиха, че нападателката е имала в себе си две

...
Властите съобщиха, че нападателката е имала в себе си две
Коментари Харесай

Излязоха нови подробности за Одри Хейл, която нахлу с автомат в училище в САЩ


Властите оповестиха, че нападателката е имала в себе си две полуавтоматични пушки и револвер, а в къщата си е имала още две пушки.

Видеото, публикувано от полицията в Нешвил, демонстрира по какъв начин 28-годишната жена влиза в учебното заведение с револвер в ръка и върви по коридорите.

Одри Хейл, която идва в The Covenant School, което се намира в град Нашвил и принадлежи на черква, към 10 сутринта, стреля по стъклената врата на учебното заведение с револвер и влиза.

На фрагментите от охранителната камера се вижда, че нападателлата се разхожда из коридорите на учебното заведение с алена бейзболна шапка, бяла риза и тъмна жилетка.

Тя простреля три 9-годишни деца и трима чиновници.

Американската преса доближи до последните известия на нападателката: „ Планирам да умра през днешния ден... евентуално ще ме чуете по новините. Това е последното ми довиждане. Обичам те. „ Ще се забележим още веднъж в различен живот. “, това написа тя до своя другарка на име Патън.

Шокирана от известията, Патън неотложно се обажда в полицията, с цел да заяви, само че към този момент е прекомерно късно. Говорейки пред CNN International, Патън сподели, че Хейл е била склонна към самоубийство в предишното. „ Одри показа, че в предишното е била склонна към самоубийство и знаех, че би трябвало да го приема съществено “, сподели Патън. „ В 10:14 сутринта се обадих на незабавната линия на Нешвил и бях в изчакване към седем минути, преди да приказвам с някой, който сподели, че ще изпрати чиновник в дома й. “

Властите обявиха, че нападателката не е познавала жертвите си, избирала ги е на инцидентен принцип. Жертвите са 9-годишните възпитаници Евелин Дикхаус, Хали Скругс, Уилямс Кини, 61-годишният родител Майк Хил, 61-годишната учителка Синтия Пийк и 60 -годишният шеф на учебното заведение Катрин Кунс.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР