Властите са иззели записите от камерите за наблюдение в околностите.

...
Властите са иззели записите от камерите за наблюдение в околностите.
Коментари Харесай

В Момента: Службите На Крак! Тероризъм В Брюксел! Ето Какво Се Случва!

Властите са иззели записите от камерите за наблюдаване в покрайнините. Прокуратурата се стреми да откри допустимо най-бързо кой е създател на текста, с цел да реши дали съществува действителна опасност. Според надписа атентатът е плануван за 18.00 ч. през днешния ден (19.00 ч. българско време).

Разпространени фотоси на въпросния надпис демонстрират, че той е на британски език и е подписан от " Абула Хакими ". Името на Брюксел в надписа е изписано погрешно, а по-нататък се чете, че ударът ще бъде осъществен от някой " с неонова блуза ". Предполага се, че създател на надписа е бил някой от посетителите на постройката на Екологичен потенциал.

Преди дни белгийските управляващи задържаха локален жител, за който се твърди, че подготвял терористичен удар против посолството на Съединени американски щати в Брюксел. Задържаният е притеглен към отговорност, само че отхвърля повдигнатите обвинявания. Според прокуратурата той е бил в подготвеност да нанесе удар напълно скоро и е бил под наблюдението на службите за сигурност.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР