Властите разследват смъртта на 73-годишен парашутист в Аризона, вторият смъртоносен

...
Властите разследват смъртта на 73-годишен парашутист в Аризона, вторият смъртоносен
Коментари Харесай

73-годишен мъж загина, докато скачаше с парашут с приятели в Аризона. Това е вторият смъртоносен инцидент, включващ скачане с парашут в Елой за 3 седмици.

Властите проверяват гибелта на 73-годишен парашутист в Аризона, вторият гибелен случай, включващ скачане с парашут в Елой за по-малко от месец.

Тери Гарднър и трима негови сътрудници опитни парашутисти правеха третия си скок за деня към обяд в сряда и групата възнамерява скок във групировка от към 14 000 фута, сподели полицията. Основният парашут на Гарднър в никакъв случай не се е разгънал изцяло, с цел да забави спускането му, сподели полицията в Елой.

„ Въпреки че не са съумели да завършат плануванаъа групировка, не се счита, че това е асъдействало за случая “, сподели полицията.

Партньор на CBS KPHO-TV, че Гарднър „ умря, правейки това, което обичаше. “

„ Той беше уредник, което значи, че е водил хора на скокове. Той беше нещо като специалист парашутист, който помагаше на други хора научете “, сподели Къртис.

Федералните управляващи към момента проверяват злополуката на 14 януари с балон с парещ въздух в необитаем регион на Елой, при която водач на Droplyne Hot Air Balloon Rides и трима...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР