Властите разследват две подобни убийства в Индианаполис, които са се

...
Властите разследват две подобни убийства в Индианаполис, които са се
Коментари Харесай

2 жени, открити мъртви на същия път в рамките на дни в Индианаполис, са били убити по същия начин, казва полицията

Властите проверяват две сходни убийства в Индианаполис, които са се случили в границите на няколко дни едно от друго в същия регион последно седмица.

Въпреки че има " редица общи черти " сред двете убийства, няма доказателства, които непосредствено да сочат, че са свързани, сподели полицейското ръководство в Индианаполис в известие за медиите. Но управляващите въпреки всичко означават приликите и в двата случая, в това число обстоятелството, че и двете жертви са били бели дами на 50 години, които са били убити „ по един и същи метод “. Телата им са открити на еднакъв път и всеки от тях е имал връзки с далечната източна част на града, съгласно полицията.

Полицията не е споделила детайлности за това по какъв начин е била убита нито една жена, нито е идентифицирала обвинен или обвинени, макар че характеризира и двата случая като убийства.

WTTV оповестява.

„ Нуждаем се от помощта на общността, с цел да разберем какво са правили тези дами, преди да бъдат убити, което може да помогне на следователите да прид...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР