Властите на САЩ затварят въздушното пространство на страната за руски

...
Властите на САЩ затварят въздушното пространство на страната за руски
Коментари Харесай

И САЩ затварят въздушното си пространство за руски самолети

Властите на Съединени американски щати затварят въздушното пространство на страната за съветски самолети. Това съобщи американският президент Джо Байдън, изказвайки се във вторник вечерта пред Камарата на представителите и Сената на Конгреса на Съединени американски щати с годишното послание за положението на Съюза, оповестява ТАСС.

„ Обявявам, че се причисляваме към нашите съдружници в затварянето на американското въздушно пространство за всички съветски полети “, сподели той.

Забраната за полети на съветски самолети във въздушното пространство на Съединени американски щати ще влезе в действие до края на сряда, съгласно известие, оповестено на уеб страницата на Министерството на превоза на Съединени американски щати.

Както се отбелязва в прессъобщението, възбраната ще се ползва за всички самолети - транспортни, цивилен, чартърни. „ Това включва пътнически и карго полети, постоянни и чартърни полети, което всъщност значи затваряне на въздушното пространство на Съединени американски щати за всички търговски въздушни превозвачи и други цивилен самолети в Русия “, прибавя американската организация.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР