Властите на САЩ продължават да разследват акустичните атаки срещу американски

...
Властите на САЩ продължават да разследват акустичните атаки срещу американски
Коментари Харесай

САЩ продължават да разследват дали техни дипломати не са шумово насилвани в Куба

Властите на Съединени американски щати не престават да проверяват " акустичните офанзиви " против американски дипломати в Куба, само че към момента не са съумели да открият аргументите за случая. Това разгласи на телефонен брифинг за публицисти изпълняващият длъжността помощник-държавен секретар за Западното полукълбо Майкъл Козак, съобщи БГНЕС.
" Знаем, че хората са били физически ранени, това е научно потвърдено, само че каква е била повода, какъв е бил механизмът, към момента не знаем ", акцентира Козак. Поради тази причина продължаваме да работим с специалисти от международна класа, с цел да се опитаме да разберем дали можем да разберем това. Няма да спрем напъните си, до момента в който не разберем, добави служителят на Държавния департамент.
 Интересни обстоятелства за Куба, които евентуално не знаете Интересни обстоятелства за Куба, които евентуално не знаете
Куба е една от най-интересните международни туристически дестинации. Красива, друга, смайваща с обстоятелството, че нейните поданици са безпределно ща...
Според CNN, двама учени от Съединени американски щати и Обединеното кралство считат, че Вашингтон може неправилно да е считал чуруликането на щурци за " акустични офанзиви " против американски дипломати в Куба. Американската администрация твърди, че над 20 американски дипломати са потърпевши в Хавана от ноември 2016 година вследствие на някакво външно въздействие, наречено " акустични офанзиви " в американската преса. Американските управляващи държат Куба виновна за тези произшествия.
а, в резултат на този случай, Съединени американски щати отзоваха 60% от чиновниците на посолството си в Хавана и по-късно желаеха Куба да понижи дипломатическата си задача във Вашингтон с 15 души. Кубинските управляващи неведнъж отхвърлят присъединяване на Хавана в произшествия с американски дипломати. През октомври 2017 година кубински специалисти също твърдяха, че Съединени американски щати са могли да объркат чуруликането на щурци или цикади с " акустични офанзиви ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР