Властите на САЩ признават, че страната трябва да предприеме допълнителни

...
Властите на САЩ признават, че страната трябва да предприеме допълнителни
Коментари Харесай

САЩ признаха, че трябва да работят за изкореняване на расизма след думите на Путин

Властите на Съединени американски щати признават, че страната би трябвало да предприеме спомагателни ограничения за битка с деянията на расизъм. Това означи в ефира на MSNBC говорителката на Белия дом Джен Псаки, разяснявайки изказванията на съветския президент Владимир Путин.

" Ние в този случай можем да бъдем самокритични. Съединени американски щати признаха, че би трябвало да създадем доста повече за битка с расовата неправда и да станем по-добри. Работим над това ", увери говорителката на администрацията на президента Джо Байдън.

По думите ѝ американското управление е " прицелено към това ".

Путин разяснява през вчерашния ден, че в историята на Съединени американски щати е имало " доста тежък, дълъг, сложен интервал на иго, робовладелство, доста нечовечен ". По думите му " всичко това минава през историята и до през днешния ден съпътства живота в Съединени американски щати ".

" В противоположен случай от кое място би се появило придвижването Black Lives Matter ( " Животът на черните има значение " )? (...) И до момента афроамериканците се сблъскват с неправда ", настоя съветският президент.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР