Властите на САЩ правят всичко възможно да привлекат Русия към

...
Властите на САЩ правят всичко възможно да привлекат Русия към
Коментари Харесай

САЩ правят всичко да привлекат Русия към наказателна отговорност за намеса в изборите


Властите на Съединени американски щати вършат всичко допустимо да привлекат Русия към наказателна отговорност за опити за интервенция в американските избори , само че те към този момент не знаят против кого да наложат нови наказания . Това разяснява пред Axios и представен от ТАСС, изпълняващият длъжността началник на Министерството на вътрешната сигурност на Съединени американски щати Чад Улф.

Улф е запитан дали е склонен с изказванията на шефа на американския Национален център за контраразузнаване и сигурност Уилям Еванина , че Русия се пробва да очерни демократичния претендент Джо Байдън преди президентските избори в Съединени американски щати.

" Със сигурност. Това, което видях от данните на разузнаването, е, че те, без подозрение, се пробваха да се намесят в нашите избори през 2016 година и не престават да го вършат през последните четири години ", отговори Улф.

Според него администрацията на Съединени американски щати " неведнъж е посочвала пред Русия " недопустимостта на намесата й в американските избори ". Той напомня, че през последните години Вашингтон продължава да постанова наказания " против лица от Руската федерация ",

" Мисля, че в действителност изчерпахме запасите си от лица, против които могат да бъдат наложени санкци и. Тази администрация прави всичко допустимо, с цел да притегли Русия към наказателна отговорност ", добави той.
 Съединени американски щати дава премия от $10 млн. за информация за лица, намесващи се в американските избори
Съединени американски щати дава премия от $10 млн. за информация за лица, намесващи се в американските избори

Съединени американски щати смятат Русия за водещата опасност във връзка с дезинформацията и пропагандата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР