Властите на САЩ не се съгласиха с размразяването на ирански

...
Властите на САЩ не се съгласиха с размразяването на ирански
Коментари Харесай

САЩ не позволяват размразяване на иранските активи в трети страни

Властите на Съединени американски щати не се съгласиха с размразяването на ирански активи, блокирани по самодейност на Вашингтон, в това число тези в трети страни, в границите на каквито и да било съглашения за освобождението на американци. Това заяви в четвъртък ръководителят на пресслужбата на Държавния департамент на Съединени американски щати Нед Прайс на брифинг за публицисти.

„ Всички наши наказания остават и ще продължат, до момента в който не можем да осигурим общо връщане към сходство със Съвместния изчерпателен проект за деяние (СВПД) “, отговори той на въпрос на публицист.

Прайс добави в тази връзка, че в медиите има „ подправени изказвания за покупко-продажби със арестувани “, както и за облекчение на глобите против Иран. "

" За страдание, в действителност нямаме никакви пробиви, които да обявим. Всяка информация по отношение на нашите договаряния по отношение на случайно задържане и държане на американци в Иран ще пристигна единствено непосредствено от Държавния департамент. За страдание има доста съзнателно погрешни изказвания ", сподели представителят на американското външно ведомство.

Прайс добави, че консултациите с Иран в този момент вървят " по два паралелни коловоза ".

„ Единият е този, за който говорихме в подтекста на Виена във връзка с взаимното връщане към спазването на СВПД. Вторият се отнася до освобождението на всичките четирима американски жители, които са арестувани в Иран без съображение ", съобщи той.

" За страдание към днешна дата по нито един от тях договарянията не са завършили сполучливо ", изясни представителят на Държавния департамент.

" Всички известия за противоположното, в това число, че..... ирански средства, блокирани в сметки в трети страни, ще бъдат трансферирани, не са правилни ", акцентира Прайс.

" Нашите сътрудници не са трансферирали тези блокирани активи на Иран, Съединени американски щати не позволяват това да се прави и не утвърждават каквото и да било прекачване на блокирани средства към Иран ", безапелационен бе той.

Превод: СМ

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР