Властите на молдовския град Ниспорен, в западната част на страната,

...
Властите на молдовския град Ниспорен, в западната част на страната,
Коментари Харесай

Пияните шофьори в Молдова - на работа в моргата

Властите на молдовския град Ниспорен, в западната част на страната, взеха решение по автентичен метод да санкционират водачите, хванати да карат в положение на алкохолно замайване. Съответното съглашение бе подписано сред полицията и районната болница, оповестява уеб сайтът agora.md.

Какво е решението за битката с пияниците зад кормилото? Ами, те ще бъдат изпращани в моргата на болничното заведение. Там нарушителите на ЗДП ще чистят, оказват помощ за превозването на труповете и също по този начин ще могат да видят до какво води алкохолизмът. Работата в моргата няма да се заплаща.

Преди това държавното управление към този момент бе разглеждало този способ за наказване на нарушителите, само че някои политици го оповестиха за нечовечен. Тестовото използване на мярката обаче посочила, че работата в моргата понижава броя на пияните зад кормилото.

От 14 декември 2018 година на водачите в Молдова, хванати да карат пияни, полицията стартира да взима книжката. Освен това, в случай че концентрацията на алкохол при инспекцията с дрегер надвиши 0,3 промила - шофьорските права се анулират пожизнено.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР