„Власт за хората!“, това ще е официалното лого на ДПС

...
„Власт за хората!“, това ще е официалното лого на ДПС
Коментари Харесай

Али Байрам очаква ДПС да има петима съветници в Пловдив

„ Власт за хората! “, това ще е формалното лого на Движение за права и свободи за изборите на 27 октомври. В петък партията показа пловдивската си листа за общински съветници, на претендента за кмет на града и номинираните за районни кметове в хотел „ Тримонциум “. Официални посетители бяха депутатът доцент доктор Джевдет Чакъров и регионалният ръководител на партията Юксел Расим. За кмет на Пловдив е издигната кандидатурата на Милен Иванов. Кандидат кметове на региони са: Октай Чалъшкан – „ Централен “, Мустафа Асанов – „ Северен “, Есиме Фейзова - Исмаилова –„ Южен “ и доктор Камелия Александрова – „ Тракия “, регион „ Източен “ - Жана Папазова.

„ Приятели, този път истината е една – би трябвало да сме дружно, да не позволим никой да ни раздели, да попречим на всички, които се опитат да вземат гласовете ни в своя изгода, без да ги интересува нашата орис, когато минат изборите! “, прикани общинският ръководител на Движение за права и свободи Али Байрам.

Кандидатът за кмет на регион „ Източен “ Жана Папазова разгласи неофициалния девиз на Движение за права и свободи под тепетата: „ 5 общински съветници и 5 кмета с бюлетина 55! “ Първите петима в листата са Али Байрам, Кямуран Асан, Тунай Хюсеинов, Ерол Садъков, Асен Методиев.

Водачът в листата Али Байрам акцентира, че партията е мобилизирана за доста положително показване.

„ Поемам огромна отговорност като лидер на листата, само че пловдивската конструкция на партията е мобилизирана за доста положително показване.Всички в листата са почтени за общински съветници, нашите членове и симпатизанти им гласоподаваха доверие и те ще го оправдаят. Изправени сме пред огромно предизвикателство, откакто на локалните избори през 2015 година Движение за права и свободи остана без представители в Общински съвет. Сега локалната конструкция е на друго организационно равнище и упоритостите ни са огромни. Движение за права и свободи в Пловдив би трябвало да има четирима-петима съветници “, разяснява Али Байрам.

През февруари 2016 година Али Байрам стана ръководител на общинската конструкция на Движение за права и свободи в Пловдив. Тогава той разгласи, че има специфична задача - обучение в маргинализираните квартали.

"Ако един възпитаник заслужава двойка, само че му бъде написана тройка, това е жест. Но в случай че на едно дете, което е за двойка, му се напише шестица, то това към този момент е закононарушение и то доста съществено. Образованието на децата в малцинствените квартали на града е тематика с извънредно значимо значение. Имаме доста значима задача – да образоваме хората от малцинствените квартали, тъй като тънат в незнание. Единственият метод да просперират, е да бъдат образовани ", разгласи целите си Али Байрам.

Според него не получаваме задоволително качествено обучение и това е главният проблем, по тази причина доста от децата не са конкурентни.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР