Влаковете също ще бъдат спрени, тъй като Network Rail извършва

...
Влаковете също ще бъдат спрени, тъй като Network Rail извършва
Коментари Харесай

Великденско предупреждение за пътуване, тъй като са планирани 14 милиона празнични шофирования и големи железопътни работи

Влаковете също ще бъдат спрени, защото Network Rail прави инженерни работи по основната линия на западното крайбрежие - която се простира от столицата до Шотландия - сред Лондон Юстън и Милтън Кейнс.

Този сектор ще бъде затворен сред Разпети петък и Великденски понеделник, като се чакат спирания и в Глазгоу и Хъдърсфийлд.

Лорънс Боуман, мрежова тактика на Network Rail шеф, сподели, че „ в никакъв случай не е уместно време да свършим работата, която би трябвало да свършим “, само че изясни, че по-малкият брой пътуващи през празничния уикенд им дава „ опция да свършат огромна работа, която не бихме могли да свършим в естествен уикенд ".

" Имаме 493 разнообразни елементи от работа, които се правят този Великден, като множеството се случват през нощта, " добави той, " в това число полагането на над 8000 метра нови релси и слагането на над 40 000 тона нови баласт за поддържане на пистите. "

Изображение: Файлова фотография: PA

Говорителят на RAC Алис Симпсън също предизвести, че " мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР