Влакът стана доста тежък, я да си признае кой е

...
Влакът стана доста тежък, я да си признае кой е
Коментари Харесай

Зорница бе обикновена чистачка на вагони на Острова, но животът ѝ се обърна на 180 градуса

„ Влакът стана много тежък, я да си признае кой е ял в допълнение торта нощес? “, разчува се женски глас от високоговорителите на влака по линията „ Грейт Нордърн “ от Моргейт до Уелуин Гардън Сити в графство Хердфордшир в Англия.
„ Опитвам се да се разведря заран пасажерите, до момента в който отиват на работа, само че хуморът ми не всеки път се получава “, споделя българката Зорница Цанкова, която преди седмица е закръглила 30 години, а през последните две е локомотивен ватман на Острова, написа в. „ Телеграф “.

„ За да изучавам, трябваше да работя, с цел да си изкарам парите. Така и учех – цялостно работно време нощна промяна, през деня в университета “. Хванала се като чистачка на влакове на гара Кингз Грос в Лондон

В България като кажеш „ чистачка “, те гледат все едно си последният човек. Тук е напълно друго. Взимах заплата и платени отпуски колкото един управител планове в IT компания “, изяснява Зорница. В депото, където чистела вагоните, имало по стените залепени разгласи и вътрешноведомствени известия.

Там зърнала лист със свободни позиции. Единственото, което й се сторило забавно, било мястото на стажант-машинист. „ Като погледнах, последният период за подаване на документи онлайн беше същата вечер 12 вечерта. Свърших работа докъм 5 следобяд и се прибрах.

CV-то, което не беше пипано от години, го изрових от старите файлове, поизтупах го от праха и написах мотивационно писмо, в 23,30, половин час преди крайния период, си пуснах документите. Затова считам, че всичко се получи някак си с шанс.

Инфо: БЛИЦ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР