Влакът прерязал единия и крак в областта на бедрото, а

...
Влакът прерязал единия и крак в областта на бедрото, а
Коментари Харесай

Скочилата под влака Антония: Не искам да живея, искам да умра


Влакът прерязал единия и крайник в региона на бедрото, а другия - на равнището на глезена. Част от крайници и дружно с двете маратонки са открити под 4-ия вагон на товарната комбинация.

Защо Антония избира гибелта? Тя не дава отговор на този въпрос и повтаря, че се е отказала от живота. Пристигнала в Бургас на 6 ноември и слязла на гара "Владимир Павлов ", където след часове пробвала да се самоубие. Антония вървяла край релсите с момче, най-вероятно също израснало в дом. Когато видяло влизащия в гарата товарен трен, момичето ненадейно се затичало и се хвърлило под локомотива.

Вероятно повода да постави завършек на живота си е някъде във времето, откакто напуща Тотлебен и продължава в колеж за фризьори в Ловеч. Преди 2 година приключила и отпътувала за Бургас. За разлика от останалите ученици на дома в Тотлебен, Антония нито един път не се връща там, където е прекарала ученическия си живот. Описват я като безшумно, умерено, изпълнително момиче, което не е създавало проблеми. Състоянието на младата жена се усъвършенства и най-вероятно до дни тя ще бъде преместена от реанимация в отделението по ортопедия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР