Влакът по направление Пловдив-София, който по разписание тръгва в 6

...
Влакът по направление Пловдив-София, който по разписание тръгва в 6
Коментари Харесай

Отмениха влак 4 мин. преди тръгване, 50 пътници ощетени

Влакът по направление Пловдив-София, който по разписание потегля в 6 ч. от Пловдив, е бил анулиран тази заран 4 минути преди да тръгне. Следващият за София в 7 ч. пък е потеглил с половин час забавяне. За това сигнализираха гневни жители, а ощетените са близо 50. Сред тях студенти, които поради БДЖ ще изтърван час за изпит във вуз в столицата и заболели с час за обзор в тамошна клиника, закрепен месец по-рано.

Това е безсрамие, не можем да разчитаме на държавните железници, а отношението на чиновниците е под всякаква рецензия. Бяхме купили билети още в 5 ч., само че едвам в 5.56 ч. оповестиха, че влакът се анулира. Никой от чиновниците на гарата не знаеше какво се случва. Като попитахме къде ще се композира другия трен за 7 ч., троснато ни отвърнаха да четем информацията. Не се учудваме, че е на този хал БДЖ, както върви може в действителност да ги закрият, недоволства Стоян Илиев. Междувременно пасажери оповестиха, че във влака Пловдив-София, който е тръгнал със забавяне в 7,30 ч. било кучешки мраз, защото парното не работело.

От информацията на Централна гара Пловдив оповестиха, че интернационалният бърз трен Истанбул-София, който е трябвало да тръгне в 6 ч. от Пловдив, е бил анулиран по незнайни и за тях аргументи. Нареждането било получено от нощната промяна. Не знаят и за какво е тръгнал с половин час забавяне и идващият трен за София. Уточниха, че нямало по какъв начин да се провежда транспортиране на пасажерите с рейс. Тези, които са се отказали да пътуват, можели да си върнат билетите. За другите не се предвиждало отплата поради анулиран или просрочен влак.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР