Влак с удължен маршрут ще се движи по маршрута на

...
Влак с удължен маршрут ще се движи по маршрута на
Коментари Харесай

Пускат влак с удължен маршрут по теснолинейката Септември-Добринище

Влак с продължен маршрут ще се движи по маршрута на единствената непокътната работеща теснолинейка в страната ни в сектора Септември-Добринище. Това оповестиха от Гражданско съдружие “За теснолинейката “, откакто обичайно бе оповестено новото разписание, което влиза в действие от на следващия ден.

Според в този момент настоящото разписание, трен " Клептуза " се движи по маршрут Велинград-Септември, като отпътува от СПА столицата всяка заран в 06:40 ч. и идва в гара Септември в 08:05 ч. за връзките с бързите влакове за Бургас и София. От 10 декември тази година доникъде на декември 2023 година трен " Клептуза " към този момент ще потегля от гара Аврамово - в 05:30 ч., ще минава през гара Цветино в 06:00 ч. и ще продължава от Велинград надолу в настоящия си час 06:40, запазвайки комфортните връзки в гара Септември.

С плануваната смяна в маршрута на трен " Клептуза " ще се даде комфортна опция на жителите от селата към гарите Цветино и Аврамово да слизат във Велинград за началото на работния ден.

Новото тръгване от гарите Аврамово и Цветино ще бъде комфортно и за учениците от селата Абланица, Алендарова, Магерово, Цветино, Света Петка, Пашови, Кандьови, Аврамово и други, които учат в общинския център, тъй като влакът ще идва във Велинград в 06:33 ч. За връщане има влакове от Велинград към 14:05 ч. и 17:40 ч.

Останалите влакове " Родопи ", " Вихрен ", " Места ", " Рила " и " Марица " ще продължат да се движат по актуалните си написания, единствено с минимални механически корекции.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР