Влажното време може да доведе до катастрофа за вашата тревна

...
Влажното време може да доведе до катастрофа за вашата тревна
Коментари Харесай

Три лесни стъпки, за да спасите вашата подгизнала тревна площ след бурно време

Влажното време може да докара до злополука за вашата тревна повърхност – само че някои елементарни стъпки биха могли да я спасят.

Бурята Катлийн удари елементи от Обединеното кралство с висока ветрове и проливни дъждове през уикенда, а през тази седмица се чакат още превалявания. Ако имате тревна повърхност в градината си, преваляванията може да са предизвикали намокряне на тревата ви, което може да докара до мъртва трева, в случай че не се третира бързо.

За благополучие обаче, има някои лесни стъпки, които можете да предприемете през днешния ден с цел да сте сигурни, че моравата ви ще се възвърне от проливния дъжд. Всичко, от което се нуждаете, е градинска вилица, малко храна за тревата и свободен следобяд.

Според Рианън Мур, специалист по грижа за тревата в Toolstation, има три стъпки за грижа за напоена с вода ливада и те всичко е много просто. Първата стъпка е да почистите моравата си от боклуци, като пръчки и листа, незабавно щом наводненията се отдръпват, защото това ще натежи почвата ви. Rhiannon добави: „ Не използвайте...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР