Влагат се 70 000 лева в ремонт и обновяване на

...
Влагат се 70 000 лева в ремонт и обновяване на
Коментари Харесай

Влагат 70 000 лева в ремонт на залата по вдигане на тежести в Търговище

Влагат се 70 000 лв. в ремонт и възобновяване на залата по повдигане на тежести в Търговище. Ремонтът на оборудването, в което всеки ден упражняваха щангистите на Семеен кодекс " Светкавица$, стартира преди седмица. Днес обектът е бил посетен от регионалния шеф на Търговище Митко Стайков, който се е срещнал с хода на строителните действия, оповестиха от администрацията му.

Вече са сменени покривната структура и ел.-инсталацията. Старата, прогнила дограма е сменена с нова от PVC. Строителните служащи са конструирали окачени тавани на всички прилежащи пространства, слагат вътрешна изолираност по стените. Предстои да бъдат актуализирани подовата настилка и санитарните възли.

Ремонтът на залата стана вероятен с поддръжката на министъра на младежта и спорта Красен Кралев, който персонално се срещна при започване на предходната година с неподходящите битови условия, при които упражняват спортистите. В ремонтните действия ще се влагат общо 70 000 лева от бюджета на Министерството на младежта и спорта.

Залата по повдигане на тежести се намира в двора на единственото в област Търговище Спортно учебно заведение. " За нас е извънредно значимо да поддържаме нашите спортисти, които с триумфите си популяризират Търговище по света ", безапелационен е регионалният шеф. Той не пропусна да означи, че точно в тази зала всеки ден тренира и европейската шампионка Ивана Петрова.

Очаква се ремонтът да приключи доникъде на април.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР