Владо Пенев пристана на колежката си Марта Вачкова и двамата

...
Владо Пенев пристана на колежката си Марта Вачкова и двамата
Коментари Харесай

Сензационна новина за Владо Пенев и Марта Вачкова!

Владо Пенев пристана на колежката си Марта Вачкова и двамата възобновиха разтурената си от преди години връзка, написа " Телеграф ". От известно време насам двамата прекарвали нощта ту в дома на единия, ту в дома на другия.

" Постоянно си вършат подмятания. Пращат си въздушни целувки, като че ли са на по 15 години ", описват сътрудници на звездите. Марта даже си пуска в обществените мрежи любовни фотоси с Владо, което не е напълно типично за нея.

Дори неотдавна в гримьорната на столичен спектакъл произлязла същинска офанзива от страна на влюбената Вачкова. Тя влетяла вътре и се нахвърлила с целувки и обятия върху Пенев. Наложило се дори сътрудника, който споделя същата гардеробна да излезе да изчака повече от 30мин, преди да посмее да опита да почука отново.

Според БГ актриси двамата през август ще бъдат на общо сантиментално странствуване в чужбина. Като се приказва, че ще посетят и италиански остров, на който парцел има Дарина Павлова.

Клюката в артсредите пък популяризира концепцията тъкмо Дарина да бъде кума на сватбата на Владо и Марта. Даже се приказва, че това щяло да стане тъкмо през август, само че към този момент мълвата няма действително удостоверение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР