Владо Михайлов грабна победата в Като две капки вода“ и

...
Владо Михайлов грабна победата в Като две капки вода“ и
Коментари Харесай

Владо Михайлов взе колата в „Капките“, но още няма книжка

Владо Михайлов сграбчи успеха в „ Като две капки вода “ и премията – нова кола.

 

Той обаче няма брошура и нееднократно е споделял, че избира да се придвижва из столичните улици с велосипед. Ако му се наложи да пътува отвън града и няма кой да го вози, хваща трен или рейс. Музикантът, който стана прочут около ролята си на Денис Топал в сериала „ Братя “, а по-късно завладя и „ Капките “, към момента не е намерил време да изкара шофьорски курс.

 

Именно заради тази причина на финала подгласничката му Керана се пошегува, че след колата ще би трябвало да вземе и брошура. Колегите му постоянно го подиграват, че е единственият от набор ’77, който не може да кара кола. Самият той също не пропуща да се пошегува със себе си на тази тематика.

 

Актьорът е татко на три деца и непрестанно е ангажиран с всякакви планове – свири и пее в няколко групи, играе в киното и малкия екран, взе участие в мюзикъли, а неотдавна и в трагични пиеси. Междувременно е съумял да научи няколко непознати езика, само че все не му остава време да усвои правилника за придвижване по пътищата и да свикне по кое време се употребява съединителят, по кое време спирачката и по кое време се натиска педалът за газта в автомобила.

 

Отговорността да кара се пада на брачната половинка му Михаела Ненова, която е цигуларка. 

Малцина са наясно с обстоятелството, че Владо за малко да се размине с кариерата си на сцена. Преди години съществено мислел да емигрира в Съединени американски щати, даже бил женен за американка и след студентска бригада се прибрал вкъщи дружно с нея.

 

Той в никакъв случай не е бил нито в музикалната, нито в театралната академия, въпреки цялостен живот да си изкарва хляба като артист и музикант. От първата си брачна половинка има две деца – момче Живко и момиче – Мая. Не след дълго идва и разводът с майката на децата му, само че тя по този начин и не се връща назад в Америка. Запазва положителни връзки с Владо и остава да живее в София, давайки опция на децата да не прекъсват връзката с татко си. Михайлов нееднократно е споделял, че за разлика от множеството разведени, той няма график за срещи с децата си и се вижда с тях когато и да е. 

 

Преди 12 години подвига женитба с Михаела, която е майка на третото му дете – Велизар. Той не пропуща случай да означи какъв брой е признателен на половинката си за поддръжката, която му е оказала през годините. Той даже посвети премията си на брачната половинка и майка си. На идващия ден след спечелването на премията в „ Капките “, Михайлов е имал годишнина от сватбата с Михаела, а майка му била рожденичка.

 

В шоуто той се показа като същински експерт, който с всяко последващо излизане на сцената печели от ден на ден почитатели. Победата му пристигна с помощта на неистовите усили, положени освен за облиците в „ Капките “, а и от целия му опит на сцената.

Инфо: Уикенд

Тагове: Владо Михайлов Михаела Ненова „ Като две капки вода “ актьор шофьорска книжка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР