Владо Кузов ще е сред основните атракции в предстоящия сезон

...
Владо Кузов ще е сред основните атракции в предстоящия сезон
Коментари Харесай

Владо Кузов влиза във „ВИП брадър“ срещу 80 000 лева! Страхува се да не поканят Карбовски или 15-годишни деца

Владо Кузов ще е измежду главните атракции в идния сезон на „ ВИП Брадър ”, научи HotArena.

 

Скандалният някогашен народен представител от „ Атака ”, който не съумя да стане член на Движение за права и свободи поради педофилското си дело в предишното, е подписал прелиминарен контракт с риалити шоуто, научи „ Уикенд ”. Той не разкрива размера на хонорара си, само че съгласно наш източник сумата е към 80 000 лв. .

Кузов влиза наесен в най-гледаното тв шоу, с цел да се забавлява, като си даде лека отмора от натоварената адвокатска работа в Софийския областен съд. Кузов не се колебал доста дали да одобри примамливата оферта. Изчел деликатно изискванията на контракти, преосмислил неведнъж написаното с дребни букви и решил, че няма от какво да се тормози. И без друго харесвал предаването и рядко изпускал епизод от предходните сезони. 

Владо считал, че е задоволително атрактивен, с цел да участва в ефир. От него се очаквало да радостни народа с родопски песни, с които бил откърмен от дете. От в този момент си подготвял репертоар и бил сигурен, че ще се оправи съвършено, в случай че има някакви задачи за надпяване и надигравене, примерно с национални хора и ръченица. Единственото нещо, което го тормозило били леко повишените наднормени килограми от сладкишите, с които постоянно се черпел по време на срещи с другари.

Ми какво да върша. Аз съм човек, който няма доста пороци. Не пия, не пуша, по дами не вървя, само че и благ крила нямам. Добре ще е да отслабна малко, с цел да мога да се показва чудесно в спортните задачи. Планирам през юли и август да откажа пастичките и гофретите, които изкушават сетивата ми. Предполагам, че към мен ще има много провокации от страна на Големия брат. Очаквам всичко и душевен се акордирам за първото място, което не е невероятно, тъй като хората ме обичат. При това ще ме видят от една друга страна – на национален артист и актьор, на човек обикалял света с „ Мистериите на българските гласове ”. Мога и да сготвям. Приготвям някои манджи надалеч по-добре от дамите в кухнята. Вярно, че го върша рядко, само че пък качествено. Принципно с малко артикули, мога да направя много неща ”, споделя пред кореспондент на „ Уикенд ” Владо Кузов. 

Той позволява, че са водени договаряния и с журналиста Мартин Карбовски, с който допреди време бяха надали не смъртни врагове. Кузов постоянно е подозирал, че водещият на „ Втори проект ” е бил част от машината, скалъпила педофилското дело против него. 

Намекнаха ми, че би трябвало да чакам непредвиденото. Е, какво да е то – надали ще пуснат дребни деца във вечерно шоу с възрастни, които пият по две-три напитки и почват да приказват весели  случки от живота си. Между другото „ Господари на ефира ” към този момент ме предизвикаха с 15-годишни хлапета. Докато правеха изявление с мен и получавах Златен скунск, за мен и пред мен минаваха дечурлига. Това се случваше на фона на родопски песни. Шегата бе много неуместна ”, разгорещено изяснява някогашният народен представител от „ Атака ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР