Владо Карамазов вдига сватба Актьорът красавец ще е сред осемстотин човека,

...
Владо Карамазов вдига сватба
Актьорът красавец ще е сред осемстотин човека,
Коментари Харесай

Владо Карамазов вдига сватба! 800 човека са поканени

Владо Карамазов подвига женитба

Актьорът красавец ще е измежду осемстотин индивида, поканени на тържеството. Не, той няма да е младоженеца, а единствено фотографа, който ще отразява горещото събитие.

И да, младоженците са от район в неговата обичана Родопа планина.

За това се похвали самият артист на персоналната си страница в обществената мрежа. Както знаем чаровникът има хоби-фотографията, с която към този момент печели много награди и й се е отдал изцяло.

На фотография в Инстаграм Владо Карамазов, дружно със собствен сътрудник фотограф, се е щракнал с младоженците. Те са накичени с нанизи от пари, нещо, което се е случвало обратно в годините и не е традиция към този момент в сегашното.

Но точно традициите на младоженците, обилното празненство, както и районът, в който живеят са създали извънредно усещане на театрала.

Звездата от „ Дяволско гърло “ и „ Откраднат живот “ мощно се впечатлил от обилната женитба на двамата млади, каквато не сме следили повече от десетилетия.

„ На сватбата на Айсел разбрах какво значи същинска общественост и същинско почитание сред хората. На нея участваха над 800 индивида.

А на младоженците поисквам доста благополучие и дълги години да са дружно “, написа в профила си Владо Карамазов. От думите му излиза наяве, че се познава с тях от дълго време и в действителност се кефи на атмосферата, която царува сред тези хора.

А мненията под поста му бяха повече от впечатляващи.

Източник: Телеграф

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР