Владо Карамазов показа, че не му пука
Актьорът приема с лекота

...
Владо Карамазов показа, че не му пука
<br
>Актьорът приема с лекота
Коментари Харесай

Напук след гаврата от шефовете на „Сървайвър“: Ето какво яхна Владо Карамазов!

Владо Карамазов сподели, че не му пука

Актьорът приема с лекост тежките тествания на живота.Той обаче сподели, че е над нещата и бързо умее да се приспособява.

След като го изритаха като водещ от шоуто за оцеляване в Доминикана, Карамазов сподели още веднъж, че умее да приема и загубите. Той се щракна по какъв начин яха магаре  и евентуално обикаля селцата в обичаната си Родопа планина.

Звездата постоянно е споделял, че обича да отмаря измежду природата, а по този начин се „ зарежда “  и за обичаната си страст-фотографията.



Това, че продуцентите  грозно го отсвириха като водещ на „ Сървайвър “,си получиха заслуженото от феновете на формата. Те си желаят Владо Карамазов, а неговия заместител Ваня Джаферович с всеки един епизод получава все по-голям хейт.

„ Хайде, връщай се в „ Сървайвър “, ти си обичания ни водещ “, “Сървайвър “ не е същия без теб “, “Евтиното излиза скъпо “, са единствено част от мненията на почитателите на шоуто, искащи Карамазов още веднъж да застане пред камерите и да замести екс футболиста.

Както стана ясно, хърватина се цанил за водещ на „ Сървайвър “, като клекнал на пет пъти по-нисък хонорар от артиста. Владо Карамазов се договорил за 100 и петдесет бона и въпреки да приели претенциите му, шефовете на шоуто „ намерили “ Джаферович, който приел по-ниската цена.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР