Владо Карамазов не винаги е бил звезда, научи HotArena. Като

...
Владо Карамазов не винаги е бил звезда, научи HotArena. Като
Коментари Харесай

Владо Карамазов се дипломирал с измама! Актьорът има професионално свидетелство за сладкар

Владо Карамазов не постоянно е бил звезда, научи HotArena.

Като младеж секс признакът на родния спектакъл бил най-голямата издънка в класа си . Той едвам взел тапия за приблизително обучение и то единствено с помощта на брат си , който бил същинският гений в фамилията. Учителите пишели тройки на Владо само от почитание към баткото-отличник, писа „ Уикенд “.

Карамазов не се гордее с образованието си в междинното учебно заведение, само че и не смята за нужно да крие какъв брой слаб възпитаник е бил . Че е приключил на шанс , проличава от свидетелството му за професионална подготовка, което артистът не се тормози за демонстрира обществено. То се издава дружно с тапия за приключено приблизително обучение. Както се вижда, тройките не са били изключение в бележника на бъдещата звезда. В дипломата му има „ междинен ” по британски език и по два специфични предмета – Икономика и Отчетност на публичното хранене. 

Оказва се, че в тийнейджърските години Владимир Александров, както е същинското име на артиста, се е готвил не за театъра, а за кухнята. Понеже изкарал двойки на изпитите по математика и след 7-и, и след 8-и клас, нямало по какъв начин да влезе в влиятелна гимназия и се записал в Техникума по публично хранене. Там към този момент учел по-големият му брат Иван. Той бил гений, а Владо – цялостен неуспех. Толкова бил зле в кухнята, че предпочитал да бели картофи през целия ден, в сравнение с да приближи печката и да сготви даже една чорба. Записал се в компетентност „ сладкарство ” единствено тъй като и брат му учел същото. „ Пишеха ми тройки по благосклонност поради него ”, признава по-късно звездата. 

Години наред той крие, че дипломата му за приблизително обучение в действителност е взета с машинация. Държавният му изпит е в кухнята на един от огромните хотели в София. Пада му се да прави торта „ Гараш ” и шоколадово руло. Бъдещият сладкар обаче не знае нито рецептата за едното, нито за другото . За негов шанс, още тогава е огромен чаровник и съумява да омагьоса основната сладкарка на хотела. Жената била много наблюдателна и незабавно забелязала, че Владко е с две леви ръце и в кухнята е като в небрано лозе. Питала го дали ще се оправи, а той й излял душата си.

Казал, че желае да става артист , че не знае по какъв начин се прави торта и руло и че е обезверен. Мислел, че в никакъв случай няма да вземе тапия, което означавало край с фантазиите му за НАТФИЗ. Жената се смилила над него и скрито забъркала и тортата, и рулото. Благодарение на това в дипломата на Карамазов гордо свети шестица на държавния изпит по процедура. Знанията по доктрина са оценена с четворка, само че най-важното е, че младежът съумява да се дипломира и това отваря неговият път към сцената. Той е признат в НАТФИЗ и бързо се трансформира в звезда, а вълненията към дипломирането, което тогава било ней-важното нещо на света, през днешния ден към този момент са като усмивки от старите ленти. 

Веднъж взел тапия, Карамазов единствено един път протяга ръка към миксера и фурната. Решава да направи торта за фамилията си. Опитът му приключва с такова крушение, че той вечно не помни за готвенето. 

За сметка на това брат му Иван прави изключителна кариера точно като сладкар. Той от няколко години живее в Англия и е основен сладкар в кухнята на един от петте най-големи хотели в Лондон. Преди дни артистът заяви, че точно брат му ще работи над една от тортите на сватбата на принц Хари и избраницата му Меган Маркъл . Вкусът на десерта ще е бъз и лимон. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР