Владо Карамазов е направил ръцете си на нищо. Актьорът сам

...
Владо Карамазов е направил ръцете си на нищо. Актьорът сам
Коментари Харесай

Владо Карамазов с жестоки рани по пръстите

Владо Карамазов е направил ръцете си на нищо. Актьорът самичък е разранил кожичките към ноктите си, като ги гризе, видя HotArena.

Неясно за какво той самичък си предизвиква болежка, докарвайки пръстите си до кървящи рани. Преди дни Карамазов снима резултата от „ работата ” на своите зъби – рани и на двете ръце, като тази на дясната е като от охлузване.

„ Моите ръце. Мисля, че те споделят доста за психологичното ми положение ”, разяснява Владо. Неговите последователки в обществените мрежи се втурнаха да му дават препоръки по какъв начин де усъвършенства положението на своите пръсти. Една от тях му предложи цяла стратегия с витамини и минерали, която да заздрави кожата и ноктите му.

Друга пък разгласи, че ръцете на сина ѝ били същите, и го посъветва да маже ноктите си и кожичките към тях с горчив лак, с цел да се отучи да ги гризе. А трета го помоли, в случай че откри решение на казуса, да го показа с нея, тъй като самата тя от години се опитвала безрезултатно да спре да си гризе ноктите и да си прави рани, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР