Владислав Симов е основател и изпълнителен директор на фирмата за

...
Владислав Симов е основател и изпълнителен директор на фирмата за
Коментари Харесай

Фирмата на координатор на Киро и Асен, намаза 1 млн. лв. от Васил Терзиев

Владислав Симов е създател и изпълнителен шеф на компанията за разчистване " Доместина ", където Васил Терзиев обилно внася част от приходите на " Терелик ". Терзиев взема решение да финансира начинанието на Симов, който сега е негов съпартиец, с 1 милион лв.. Двамата споделят общата обич на Кирил Петков и Асен Василев към тях и към цялостните банкови сметки, само че и имат друга обща линия – синове са на комунистически номенклатурни персони.

 

При Терзиев дядо му, татко му, че и чичо му са били сътрудници на Държавна сигурност и високопоставени чиновници на репресивния уред, от Политическа партия признават, че тогава хората не са имали избор и с цел да не бъдат репресирани, тримата родственици на бъдещия кандидат-кмет се хванали на Държавна сигурност хорото.

За Симов обаче мълчат тактично, защото младият координатор на Политическа партия за София-област е наследник на аления предприемач Симо Симов, който зарежда с горива цяла столична област като притежател на „ Симов Ойл ”.

Комедията продължава, защото самият Владислав Симов и сегашен готован на Терзиеве бил ръководител на Общинския съвет в село Антон като... представител на Българска социалистическа партия. Днес пък кмет от левицата на Корнелия Нинова на същото село е брат му Андрей Симов.  Съоснователите на „ Телерик ” се познават от Американския университет в Благоевград, откъдето става и топлата връзка с Кирил Петков, Асен Василев и компания. За Терзиев се приказва, че има уклон към духовното, защото първият разгласен кандидат-кмет за столицата е и обожател на Бялото приятелство, описват някогашни чиновници на компанията.

 

Други признават, че от 2014 година „ Терелик “, малко преди да бъде добита от американската „ Прогресс “, е почнала да не извършва обещанията към екипа си. Стартирали са всеобщи уволнения, които са били на по над 120 души едновременно. Собствениците Георгиев, Терзиев и Димитър Таслаков, са дали обещание градеж на нова постройка, изкарали екипа си – над 600 души с жълти строителни каски за фотография и така… и до през днешния ден няма нова постройка. Бонусите са орязани, а състезания за нови чиновници няма от години.

 

Според осведомени Васил Терзиев и компания вадят секирата още преди да дойдат американските вложители, тъй като единствено с положителни активи може да намерят място като „ Прогресс ” на фондовата борса, а последващата покупка на „ Телерик ” довела и до нови уволнения и преустройство на старите муцуни на нови постове, като тримата „ огромни ” – Терзиев, Таслаков и Георгиев, стават първенци в „ Прогресс ”.

 

Въпреки че нови назначения не се вършат, през 2019 година в екипа съумява да откри място не какъв да е, а братът на артиста Руши Видинлиев – Дениз Тургут. Той е фамозен в IT средите като един от топ мениджърите по киберсигурност, а във компанията му дават и управителен пост. Той не е напълно брат на изпълнителя, а полубрат, защото разделят един татко, само че са от разнообразни майки.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР