Владислав Мирчев и Септември (Тервел), претендент за първото място в

...
Владислав Мирчев и Септември (Тервел), претендент за първото място в
Коментари Харесай

Голмайсторът на Септември си тръгна

Владислав Мирчев и Септември (Тервел), кандидат за първото място в Североизточната Трета лига се разделиха с другарски усеща. Причината – нападателя отива да работи в чужбина. Напускането му е сериозна загуба за тервелския отбор. Мирчев е негов главен голмайстор с 14 попадения от началото на сезона досега. Освен с голове, той помагаше доста и с богатия си опит. В продължителната си кариера, 36-годишния играч е играл за Спартак (Варна), Черноморец (Бургас), Локомотив (Пловдив), Локомотив (ГО), Несебър, Черноморец (Балчик), Бдин (Видин), Устрем (Дончево), а отвън рамките на България за тимове от Италия, Белгия, Беларус, Кипър, Казахстан, Малайзия, Малдивите.

Не единствено неговото потегляне тревожи щаба на Септември (Тервел). От много време отвън терена са Младен Димитров, Христо Станчев и Пламен Панайотов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР