Владислав Горанов - бивш финансов министър и санкциониран по американския

...
Владислав Горанов - бивш финансов министър и санкциониран по американския
Коментари Харесай

Горанов поздрави САЩ с 4 юли

Владислав Горанов - някогашен финансов министър и глобен по американския закон " Магнитски " - поздрави Съединени американски щати с националния празник 4 юли.

Не съм удовлетворен, че съм в " Магнитски ", само че употребявам мотива да поздравя нашите американски сътрудници с празника, сподели Горанов по Би Ти Ви. 

Той излезе и с някои рекомендации към американските власт: " Това, което би било потребно за връзките сред Съединени американски щати и техните сътрудници, е когато имат безапелационни доказателства, даващи им съображение да посочат някой непознат жител в листата " Магнитски ", дано тези доказателства да бъдат предоставяни на правоохранителните органи на съответната партньорска страна. Така процесът ще придобие логически и завършен тип. В противоположен случай остава едно съмнение, че в този лист могат да попаднат хора от партньорски страни без причини. "

Бившият финансов министър посочи, че няма други причини, с изключение на тези, посочени в прессъобщението на американското държавно управление.

Ще ми се доказателствата да стигнат до българските правораздавателни органи, с цел да може да се развърже този възел, напуснах дейната политика, към този момент се занимавам с други неща, сподели още Горанов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР