Владислав Аваев, бременната му жена и дъщеря му са били

...
Владислав Аваев, бременната му жена и дъщеря му са били
Коментари Харесай

Откриха мъртви бившият вицепрезидент на „Газпромбанк“ и семейството му

Владислав Аваев, бременната му жена и щерка му са били с огнестрелни рани

Бивш чиновник на Кремъл и вицепрезидент на "Газпромбанк " е открит мъртъв от 26-годишната си щерка в елитния си московски апартамент за 2 милиона английски лири, заяви полицията, представена от Daily Mail и

Редом с тялото на мултимилионера Владислав Аваев, на 51 година, бяха открити и неговата бременна брачна половинка Елена, на 47 години, както и по-малката му щерка Мария, на 13 години.

Следователите проверяват всякаква връзка на случая с работата и персоналния му живот.Анастасия споделила на служителите на реда, че револверът е бил в ръката на татко й, когато е намерила тялото му.

Аваев е основна част от схемата на Владимир Путин за газ против рубли като отговор на западните наказания. Той беше напуснал банката като вицепрезидент, само че не беше ясно дали е запазил връзки с нея.

По-рано той беше заместник-началник на главен отдел в администрацията на Путин в Кремъл. Аваев дължеше благосъстоянието си на строителната си компания. Една от теориите е, че е ликвидиране от ревнивост, откакто водачът на брачна половинка ѝ е открил, че Елена е бременна в петия месец. Други версии допускат, че богатият някогашен банкер е разкрил, че жена му има любовна връзка и водачът е подал оставка.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР