Владислав Апостолов за Робърт Кенеди-младши и либералната цензура в САЩ.

...
Владислав Апостолов за Робърт Кенеди-младши и либералната цензура в САЩ.
Коментари Харесай

Владислав Апостолов за Робърт Кенеди-младши и либералната цензура в САЩ

Владислав Апостолов за Робърт Кенеди-младши и демократичната цензура в Съединени американски щати. Анализаторът разгласи в своя най-нов разбор. В него той напомня, че администрацията на Джо Байдън нападна самият парламентарен ред на Съединени американски щати, изключително в основната му част за свободното от държавна интервенция изложение, написа в разбора.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Дроновете на демократичната преносим компютър класа като че ли са програмирани да назовават своите съперници „ опасност за демокрацията “ на всеки 10 минути ефирно време. Прогресивните политици, професори, пиари, публицисти, деятели, маркетинг специалисти и други персонажи от скеч на „ Монти Пайтън “ не стопират да изпускат в пространството тази сакрална за сектата фраза – „ опасност за демокрацията “.

Колкото повече ги слуша човек, толкоз по-убеден става, че тези май не знаят смисъла нито на думата опасност, нито на думата народна власт. Или най-малко се вършат, че не го знаят. А софтуерът им напряко блокира, когато някой обърне тази бухалка против тях. Това се случи тази седмица в Съединени американски щати. Независимият претендент за президент Робърт Кенеди-младши даде изявление за един от органите на прогресивния режим CNN и като по логаритъм беше преднамерено питан от водещата за Тръмп, несъмнено, избран от нея изцяло „ неутрално и професионално “ като „ опасност за демокрацията “. И тук Кенеди обърна играта. „ Слушайте, мога да дам причини, че Байдън е доста по-ужасна опасност за демокрацията. Той е първият претендент за президент и първият президент в историята, употребявал федералните организации, с цел да цензурира политическа тирада “.

И тук груповият демократичен мозък блокира. Но Кенеди продължи: „ Мога да кажа това, тъй като тъкмо завоювах дело, от което излиза наяве, че Джо Байдън е почнал да ме цензурира – и освен мен – едвам 37 часа откакто публично поема поста на президент на Съединени американски щати. Никой различен държавен глава на нашата страна не е правил такова нещо. Най-голямата опасност за демокрацията не е когато някой изрази подозрение в изборни резултати като Тръмп, а когато действаш президент на Съединени американски щати употребява властта, с цел да принуждава обществени мрежи като „ Facebook “, „ Инстаграм “, „ Туитър “ да дават достъп на ФБР, Централно разузнавателно управление на САЩ и други организации за цензурирането на политическите си критици. “

Фактите удостоверяват обвиняванията на Кенеди-младши. Администрацията на Джо Байдън нападна самият парламентарен ред на Съединени американски щати, изключително в основната му част за свободното от държавна интервенция изложение. Вече е потвърдено, че Байдън е първият президент, който е натискал главните информационни компании да работят в синхрон с репресивните органи на разузнаването, с цел да лимитират обществения спор.

Според голям брой американски конституционни специалисти това е непосредствено нарушаване на Първата корекция в Конституцията и действителна опасност за демокрацията. А не маркетингова. Съвсем същинските измерения на машината за операция се обрисуваха още при цензурирането на към този момент потвърдената като вярна информация от преносимия компютър на Хънтър Байдън, наследник на Джо. Тогава „ Туитър “ блокира достъпа до истината, а десетки някогашни лица от американските служби обществено споделиха, че преносимият компютър бил „ съветска агитация “. Като под споделиха имаме поради подведоха, излъгаха, изманипулираха, изментиха, излъгаха и каквото още се сетите. Защото нищо такова нямаше, никакви съветски следи и заприказва, а единствено скандални обстоятелства от връзката на Хънтър, хвърлящи съществени подозрения за интернационална корупция и търговия с въздействие на цялата фамилия Байдън, в това число Джо, който съгласно очевидеца Тони Бобулински е именуван в известията като „ Големият човек “. Ето това е великански скандал. И никой не пое отговорност.

Нека не забравяме и пагубният опит да администрацията на Джо Байдън да сътвори нещо като „ Министерство на истината “ посредством безразсъден „ ръб по дезинформация “. За благополучие гибелта на пропагандния тумор към Департамента по Вътрешна сигурност на Съединени американски щати настъпи едвам три седмици след старта. Припомняме, че за късото си битие „ бордът по дезинформация “ беше управляван от странна, истерична и детска 33-годишна ТикТок инфлуенсърка на име Нина Янковиц, която сама популяризира дезинформация и оперира като пародиен проводник на партийни опорни точки пред главно младежката публика на китайската обществена мрежа. Бордът по дезинформация се разпадна поради личната си дезинформационна природа.

Нека напомним и по какъв начин режимът на Байдън стартира инспекции против Илон Мъск след придобиването на „ Туитър “ и превръщането на тази допреди това съвсем партийна платформа в зона за свободно изложение на разнообразни гледни точки.

За страдание наподобява, че по този начин наречената американска демократична общественост счита, че когато тя държи властта и лимитира свободното слово през репресивните държавни органи, то това е положително за демокрацията. Да ви звучи познато? Но в случай че инцидентно някой изрази подозрение в избори, извоювани от тяхната Демократическа партия – това към този момент е същинска опасност за конституционния ред. Именно поради острите рецензии на Тръмп по отношение на честността на изборите през 2020 година, в този момент търсят способи да го вкарат в пандиза и да обезпечат служебва победа за Байдън през ноември.

Но когато някой обърне описа и уточни по какъв начин те са същинската опасност, тогава става забавно. Ще забележим дали Кенеди-младши ще продължи да нервира някогашната си партия и нейните „ демократични специалисти по народна власт “.

* Коментарът е авторски и не отразява позицията на публичното радио.

Източник: БНР

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР