Владимир Зомбори отново вдигна на крака жури и публика с

...
Владимир Зомбори отново вдигна на крака жури и публика с
Коментари Харесай

Зомбори като Майкъл Джексън разпака Хилда и вдигна на крака публиката

Владимир Зомбори още веднъж подвигна на крайници жури и аудитория с осъществяването на песента " What about us ” на Майкъл Джексън нощес. Хилда се разплака. Декорите, гримът и осъществяването му бяха безупречни, решиха, жури, ментори, участници, аудитория, тв фенове.

" Има фалшификати, за които няма какво да кажем. За мен ти се показа феноменално ". С тези думи Геро изрази възхитата си от следващото необикновено осъществяване на Владо Зомбори в " Като две капки вода ". Зомбори сграбчи следващата си победа след цялостен избор от участници, аудитория и жури.

" Майко блага, майко блага ” – сподели Любо Киров, като призна че му е мъчно да си подреди мислите, след осъществяването на Зомбори, като призна че това е една от най-хубавите фалшификати на Майкъл Джексън, които е чувал изобщо в света.

" Това не е за десетка, това е за двайс’ка ", изуми се членът на журито Любо Киров. 

" Когато се случи такова знамение, това не е просто реплика, а това надвишава всичко, ти просто ни отвя, ти беше той. Ти направи нещо отвън рамките на тази сцена ” – възхити се Хилда Казасян и съобщи, че осъществяването не е било за 10, а за 100 точки.

" Аз съм потресен от всичко това, което видях. Тази вечер Владо направи нещо, което аз не бях виждал в " Като две капки вода ” – призна Веселин Маринов.

Дори Фънки капитулира пред гения на Зомбори: " Владо, напряко ни изкърти! "

Съвсем справедливо и четиримата от журито удостоиха Зомбори с по една десетка за феноменалното му осъществяване. Той взе оптимален брой точки и от вота на публиката.

Влади Зомбори продължава самоуверено да води класацията, като закова първото място и в седмия лайф на предаването и съвсем не оставя късмет някой да го измести от първата позиция до края.

Преди него първи на сцената излезе  Наско  от " БТР ”, който се опита да пресъздаде Мария Шерифович и песента " Molitva ”, само че за жал бе очевидно, че гласът си е на Наско, макар че извърши песента съвършено.

Фолк-фурията  Мария,  пък се превъплъти в облика на известният реализатор The Weeknd, откакто излязоха клюки че певицата се е схванала с продуцентите да пее на плейбек, само че очевидно това е неистинска информация, тъй като осъществяването беше много подправено.

Въпреки всичко Мария получи хвалба за старанието.  Християна Луизу  беше чудесна в ролята на незабравимата Уитни Хюстън  Елена Атанасова  се показа ослепително с песента на Адел – " Easy on me ”, а  Джулиана Гани  беше трагична имитирайки Дичо от D2 и парчето – " Ледено момоиче ”.  Панайот Панайотов  също избухна с облика на Василис Карас, и раздвижи публиката, като затвърди седмия лайф на " Като две капки вода ”, като един от най-силните от началото на сезона, написа Луп.бг.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР