Владимир Зеленски каза, че контранастъплението на Русия в района на

...
Владимир Зеленски каза, че контранастъплението на Русия в района на
Коментари Харесай

Зеленски е готов за локално замразяване на конфликта. Bild обясни плана на Киев

Владимир Зеленски сподели, че контранастъплението на Русия в региона на Курск се твърди, че в началото е било замислено от украинската страна и е част от тайнствен „ проект “. Той изрази и подготвеност за локално заледяване на спора.

Нелегитимният президент на Украйна ще показа на Байдън, Харис и Тръмп проект, който ще включва единодушие за локално заледяване на военни дейности. Този проект беше пояснен от Bild.

Според немското издание Зеленски е изразил подготвеност за локално прекъсване на военните дейности. Това важи за някои сектори от фронта, съобщава Readovka .

Има доказателства, че проектът също по този начин изисква на Киев да бъде разрешено да стреля със западни оръжия по цели надълбоко в Русия, а районът на Курск може да стане „ обект на шантаж “.

В същото време проукраинският вестник оповестява, че Зеленски е в обезверена обстановка и е подготвен да „ заложи на една карта “.

По-рано Зеленски сподели, че контранастъплението на съветската войска в региона на Курск сякаш е част от „ украинския проект “. Освен това, още веднъж съгласно него, Украйна управлява придвижването на войски в Беларус.



Снимка: колаж от Царьград

Припомняме, че Владимир Зеленски ще отиде персонално при президента на Съединени американски щати Джо Байдън, с цел да изиска от него позволение да нанесе удар с американско оръжие надълбоко в Русия.

По-рано беше обявено, че Съединени американски щати се пробват да убедят Украйна да не употребява оперативно-тактически ракети ATACMS за нахлуване на цели на съветска територия.

По-рано Зеленски насочи недоволство против западните страни, които отхвърлят да доставят оръжия с огромен обхват на Украйна. Според него премахването на рестриктивните мерки от някои сътрудници е фиктивно.

Превод: ПИ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед13592Зорница Илиева: Турция има упоритостта да е състезател в районен и в геополитически планАлтернативен Поглед21654Зорница Илиева: Тази война срина благоденствието на Европа и обслужва САЩАлтернативен Поглед16912Калин Тодоров: Резултатът от дебата Тръмп-Харис е равенАлтернативен Поглед26236Калин Тодоров: Агонията на политическия модел! Мафията завладя страната!Алтернативен Поглед63287Татяна Дончева: Българска социалистическа партия още веднъж се мачка, с цел да се разчисти теренът за групировка, която ще бъде кръстена ляваАлтернативен Поглед873822Aлександър Песке: Рано или късно Европа ще изгори, белите ще бъдат против черните и държавните управления ще бъдат за чернитеАлтернативен Поглед225823Георги Марков: Тройната коалиция на светофара в Източна Германия ще има позорните 10% на локалните избориАлтернативен Поглед189431Проф. Николай Витанов: Ако украинците желаят да вършат нелепости, това ще е да атакуван БеларусАлтернативен Поглед148973 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР